![]() |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Davetiye:
1. Isminiz, soyisminiz & Soundacademy' de kayitli olacak kullanici adiniz. : Murat Şen & Foxy (Eski Üyeydim ) (Kullanici isimleri "dj" ekini i?eremez) Örnek: academyuser 2. Diger müzik forumlarindaki üyeliginiz & kullanici isminiz & forum url' leri: clubberturk 'de vardı ama suanda site kapalı - djmuratt 3. Size ait olan blogspot' lar yada müzik paylasimi i?eren herhangi bir internet alani : Yok 4. Soundacademy i?inden sizin referansiniz? (varsa) :Çoğu kişiyi tanıyorum bazıları: ( Burak zorlu & Myth is Power) 5. Davet gönderimi için e-mail adresiniz(Hotmail hari?) : murattdj@gmail.com 6. Neden Soundacademy' nin bir par?asi olmak istiyorsunuz? : Ben zaten eski üyeydim , daha 17 yaşındayım kendimi müzik konusunda geliştirmek istiyorum yani sizin yardımlarınızla daha iyi olmak istiyorum . Okulumdan dolayı forumu takip edemiyordum dolayısıyla paylaşımda yapamıyordum bu yüzden üyeliğim silindi ama şuanda okulu bıraktım ve tekrar sizinle birlikte olmak istiyorum eğer bir şans daha verirseniz deneme olarak , en iyi şekilde değerlendiricem . SAYGILAR 7. Lütfen kendinize ait bir chart olusturunuz. Foxy House Chart 1-Wet_fingers-put_your_hands_up 2-Stefano Prada And Rockstroh - Wait In Vain (Mike Crystal Remix) 3-Spencer_and_Hill-trespasser_(radio_edit) 4-David Guetta feat Estelle - One Love (Chocolate Puma Remix) 5-2-4 Grooves feat. Reki D - Relax (Finger & Kadel Remix) 6-Ida Corr - I Want You (Funkerman Remix) 7-Jaybee ft Deshayla - Maybe Tomorrow (Christopher S & Mike Candys Remix) 8-Milk_&_Sugar_-_You_Got_Me_Burnin'_feat._Ayak_(Vino_Gomiero_Remix ) 9-Miami Sunshine Fiesta (Extended Mix) 10-Fast_Foot_-_Perfect_Paganini_(Full_Original_Mix) |
|
|
#2 |
|
SoundAcademy
Tesekkür: 2.498
464 Mesajina 1.876 Tesekkür Aldi
|
Okuluna devam et kardeşim sen eğitim şart..
copy chart'la ilk Red benden CHART : http://www.kickasstorrents.com/va-ho...-t3378234.html
|
|
#3 |
|
Tesekkür: 284
114 Mesajina 317 Tesekkür Aldi
|
Arkadaşlar burada yazdıgımız tüm yazılar herkes tarafından okunmata,kullandıgımız üslüp konusunda genel olarak konusuyorum gecmişte oldugu gibi davranmıyalım,sonucta develet dairesi değil ,bence buraya davetiye formundan ziyade talep ettiğimiz karakterlerin bi tanımını yapalım,insaoğlu şaşar beşer herkesin türlü defosu ve ya extra güçleri olabilir burda herkesten ziyade aklı selim bu elemeyi gercekleştirecek arkadaşlarımız başvuru sahipleriyle birebir bu işi halletsin bize daha cok yakışır forum olarak secilelim gececi gündüzcü arkadaşalar onlar bu konuda gerekirse forumun okunmayan yerinde bizlerle fikrini paylaşır bu sekilde cok amator görünüyor saanki ana okulu secmesi gibi sonucta buraya vakit ayırıp basvuranlarda rencide oluyor kanısındayım bilmem siz ne dersiniz ????????
| Serdar Örs Adli üyeye bu mesaji i?in Tesekkür Eden 4 Kisi: |
|
|
#4 |
|
Tesekkür: 4.423
1.921 Mesajina 10.451 Tesekkür Aldi
|
helal olsun kardeşimm ii yakalmışsın
|
|
|
|
|
#6 |
|
Tesekkür: 4.423
1.921 Mesajina 10.451 Tesekkür Aldi
|
ozaman istek red edilmiştir....biyerlerden copy past yapıp chart eklersen aramıza zor girersin
|
|
|
| Onur Aktaş Kullanicisina Bu Mesaji I?in Tesekkür Edenler: | AnıLL (15-02-2010) |
|
|
#7 |
|
www.djcaner.com
Tesekkür: 1.033
402 Mesajina 1.641 Tesekkür Aldi
|
serdara katiliyorum red dahi etsek insanlari kirmadan yolliyalim bize yakistigi gibi kimseyi asaglamadan saygizilik etmeden plssss.....
| CANER-C Adli üyeye bu mesaji i?in Tesekkür Eden 3 Kisi: |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|