![]() |
|
|
#1 |
|
Guest
|
1) Ege Güner
2) Yok 3) www.myspace.com/egeguner , http://www.miixfactory.com/ege_guner.html 4) Yok 5) gunerproje@gmail.com 6) soundACADEMY adı üstünde Akademi. Yasım 14 . 9 yaşından beri çalışıyorum.KEndimi geliştiriyorum.SoundAcademyde Kendimi daha iyi geliştirebileceğime inanıyorum.BİOGRAFİ Kısmında Detayları Görebilirsiniz. 7)1)FERHAN SARICAM - Afrika Ahh (Original Jaromillo Mix) 2)Germany & Angelino - Greece (Original Mix) 3)DEEJAY OB - Beso en la boca (Original Mix) 4)ELLERY DJ - A cha (Xibe Mix) 5)CLUBZOUND - Horny grooves (Kevstar Mix) 6)MC.SERGINHO - Pocoto (Noki & Manu Rubio Mix) 7)ALEX B.GROOVE - The night (Alisson & Turner Mix) BİOGRAPHY: ''He Was Born in Turkey Izmir 1996.Begining his DJ career in 10 years in 2006.When He Was 9 Years ,He Was Listening Some Minimal and Electro-House Dj's.He Was Trying Some Music Programs.He Was Playing Some Organizations And Radio's.After He Was Learning Dj Equipment.Now He İs A Dj/Producer DJHİTS.FM (GUEST)TURKEY MİNİSTRY OF HOUSE RADİO (Resident)TURKEY FOKUSMUSİK RADİO(Resident)FRANCE İTALY ANAPİE ORGANİZATİON GUEST DJ PARADİSE RADİO (Resident) FRANCE EMIT RADIO (GUEST) MEXİCO NC RADİO LİVCE(Resident)FRANCE MİX FACTORY DJ (RESİDENT)FRANCE |
|
|
|
#2 |
|
WORLD & LATIN & JAZZ
Tesekkür: 10.687
1.009 Mesajina 4.340 Tesekkür Aldi
|
çok şaşırtıcı bu info merak ettirdi beni,
birde facedeki mexico sun şaşırttı benden başka kullanan görmemiştim.
|
|
|
|
#3 |
|
Radio Man ( :
Tesekkür: 1.036
817 Mesajina 3.148 Tesekkür Aldi
|
Çok güzel ya. Gayet güzel bir davet hazırlanmış. Tebrik ediyorum. Açıkcası bu küçük yaşta bu kadar iş yapmış olman ve de bu kadar müziğe meraklı olman beni sevindirdi gerçekten. Umarım hayatta dilediklerini yapabilirsin. Azim insana herşeyi yaptırabiliyor işte. Ben olumlu düşünüyorum. Bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Tesekkür: 3.618
596 Mesajina 3.762 Tesekkür Aldi
|
daha oncede 18 yasından küçük birisi cok güzel bi davetiye yapmıstı yasından dolayı kabul edilmemişti.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
o kişi bu zaten murat ege güner aynı kişi her davetiye acılısında sansını deniyor genc.. söz daha büyüklerde...
|
|
|
|
#6 |
|
Tesekkür: 284
114 Mesajina 317 Tesekkür Aldi
|
Ege bizede bazı demolar yoluuyo yasına göre baya aktif ,gelişmeye calışıyo,okulunu aksatmıycaksa siz bilirsiniz sonra aile eşrafıyla papaz olmıyalım,ayrıca yeni katılımcılardan ne istediğimiz ortada yani .....öncelikli olarak buraya artı olması lazım ben çoğunluğa uyarım
|
|
|
#7 |
|
Tekirdağ & Edirne
Tesekkür: 1.254
354 Mesajina 1.518 Tesekkür Aldi
|
Bu kadar aktif olup aynı zamanda okullu idare etmek o yaşta gerçekten tebrikler .. Umutunda dediği gibi söz büyüklerin .
|
|
|
|
#8 |
|
Mini DJ ツ
Tesekkür: 1.232
179 Mesajina 468 Tesekkür Aldi
|
valla ben bısı demıyom Cenq Ve Huseyın abiden onay gelirmi bilmem...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Tesekkür: 4.423
1.921 Mesajina 10.451 Tesekkür Aldi
|
son karar nedir bu kardeşimiz için bekletmeyelim
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
EMEKLİ :)
Tesekkür: 296
66 Mesajina 205 Tesekkür Aldi
|
benden ok serdar abiye katılıyorum bio su çok iyi denensin derim..
|
| poconos Kullanicisina Bu Mesaji I?in Tesekkür Edenler: | AnıLL (01-03-2010) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|